Winter Wonder Woudrichem

14 december 2024 16:00:00 - 21:00:00

Winter Wonder Woudrichem.

Winter Wonder Woudrichem, het evenement tijdens de wintermaanden. Kom alvast voorgenieten van de kerstsferen. Een levende kerststal en een lampionnenoptocht voor kinderen. Kom proeven van allerlei aanwezige lekkernijen die rondom de kerk en op de Kerkstraat en de Landpoortstraat aanwezig zijn en geniet van de geur en warmte van knapperende haardvuren, glühwein en kerstbomen.

Gaat u  ook kijken op de gezellige winkelhoek, Kerkstraat/Hoogstraat, waar activiteiten zijn bij Tante Bethje, Oude Liefde, Fair van Ver en Snuffel. En u kunt ‘s avonds ook genieten van de lichtjesavond in de Historische Haven en de lampionnenoptocht.

Om 18.00 uur vertrekt vanaf de Kerkstraat bij IJssalon Baks de lampionnenoptocht die aangevoerd wordt door stadsgids Jos Korthout. Kinderen krijgen een lampion aan het begin van de optocht. De optocht begint bij de kerk en voert langs de historische haven, waar alle schepen feeëriek verlicht worden en eindigt weer bij de Martinuskerk in de vesting.

In de Martinus kerk zingt Popkoor HUGO de kerst tegemoet, en ook de Waterstaatskerk aan de Vissersdijk is open.

Dankzij de samenwerking met de Lichtjesavond, het Stadsgidsengilde en NH-kerk beloofd het een gezellige sfeervolle dag te worden met vertier voor iedereen.

Voor de exploitanten

De markt vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 december 2024, begint om 16.00 uur (opbouw vanaf 14.30 u.), en eindigt om 21.00 u.
De kosten voor een kraam of standplaats bedragen € 50,= excl btw, meerkosten voor gebruik van stroom bedragen € 15,= excl btw. (1 groep 220v).
Het is wel de bedoeling dat je de kraam of je truck een kerstsfeer-uitstraling geeft.
De stichting zorgt voor de hoofdverlichting.
Natuurlijk kijken we uit naar je komst om er samen weer een sfeervolle, gezellige dag/avond van te maken!
Interesse in kraam of standplaats?
Stuur een mailtje naar pjvh1961@gmail.com

Voor verdere informatie neem u contact met ons op via: info@evenementen-woudrichem.nl

Winter Wonder Woudrichem is mogelijk dankzij:

WAAR moet je zijn

Winter Wonder Woudrichem

Kerkstraat
Woudrichem
Nederland